Sol og blå himmel over Tonevann

Denne søndagen var himmelen blå og naturen nyvasket og vel så det etter lørdagens styrtregn og lokale oversvømmelser. En dag velegnet til en tur til Tonekollen og utsikten derfra. Allerede fra sydenden av Tonevann var utsikten over vannet riktig innbydende.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Jul 2012

Hvilestein

Av Eivind Molde

Her heter det Hvilestein, og litt nede i bakken ligger den. Det er en utmerket hvilestein, akkurat passe høy. I bakgrunnen ser vi sykkelen oppe på Stikkvannsveien. 1,7 kilometer er tilbakelagt fra Grytnesbommen og hit. Vel 3 kilometer gjenstår til Stikkvannshytta, og det er fortsatt noen motbakker igjen. Så det passer godt med en hvil her.

29 Jul 2012

Innover fra Grytnesbommen

Av Eivind Molde |

Noen sykler, andre jogger - og atter andre spaserer. Grytnesbommen er et populært utgangspunkt for turer i retning Stikkvannshytta. Selv om hytta er stengt om sommeren, er det fint å raste utenfor - like ved Stikkvann.

29 Jul 2012

I Sundbykrysset

Av Eivind Molde |

Syklistene på vei ned Sundbyveien har to valg når de kommer inn på Hurumveien her i Sundbykrysset. De kan sykle til venstre i retning Sætre eller til høyre mot bl.a. Røyken og Heggedal. På venstre side ser vi gang- og sykkelveien starte. Den går helt til Sætre.