Opp mot Øyangsrøysa i øs pøs

Det er siste kneika opp mot Øyangsrøysa vestfra, og det er tungt å jabbe i våt myr. Normalt er det utsikt mot Gyrihaugen i sør, men i dag kun vått, vått, og tåkeskyene ligger lavt.

Opp mot Øyangsrøysa i øs pøs

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Aug 2012

Turister ved Sandungen

Av Eyvind Wang

Tre tyske karer hadde rigget seg til for overnatting ved Store Sandungen i kveld, på sin siste feriedag i Norge. I morgen skal de hjem. De kunne tenke seg å bli lenger, men trøsten er kanskje at hverdagen kaller på mange av oss i disse augustdagene.

01 Aug 2012

Glåmene: Er dette Glåmenes «sjel»?

Av Odd Tore Saugerud

Glåmene er et begrep for markatravere, særlig de med ski på bena, og er berømt som stedet som en kjendis har passert utallige ganger, men aldri har funnet ut nøyaktig hvor det er. Markadatabasen kryr av vinterbilder som viser Glåmenes «vintersjel». Etter å ha travet rundt i området en god stund fant jeg at dette bildet best viste Glåmenes «sommersjel» slik jeg oppfattet den.

01 Aug 2012

Glåmene: Det «moderne» stiskillet vest for Appelsinhaugen

Av Odd Tore Saugerud

Da Glåmene var kjentmannspost i perioden1990-92 lå posten ved stiskillet vest for Appelsinhaugen. I dag er det stiskillet på bildet som passer best til den beskrivelsen. Men kartet fra 1994 viser at stibildet før 1994 var et annet enn i dag, og at stiskillet på bildet derfor er for «moderne».