KIåre Haug fotograferer isblokk

Kåre Haug benytter anledningen og fotograferer isblokken som henger i "klypa". I omtalen av post 3 "Ved Hestesund på Nesøya" har vi sakset følgende om isblokker: "En isblokk ble saget etter en standard som var 2 fot i grunnflate. Det ble senere til 24 x 24 tommer (ca. 60 x 60 cm). Tykkelsen kunne variere på grunn av værforholdene. Når isen ble 12 tommer tykk, kunne en begynne å skjære, men isen kunne også bli 24 tommer tykk. Ideelt var 14 tommer. En isblokk kunne derfor veie fra 110 til 220 kg!"

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Sep 2012

Hestesund åpningsdagen 2012: feiring med ekte champagne

Av Odd Tore Saugerud |

Her har Olav Harlem i Skiforeningen funnet frem til en kvartett ivrige kjentmannsdamer, som har en kjentmannspost som fast mandagsprogram. Marte Dahl, Ellen Granberg, Heidi Andersen og Hanne Hellekleiv feiret dagen på behørig vis med champagne,stettglass og partyhatter. Nå gleder denne spreke gjengen seg til nye spennende turer og oppfordrer flere til å slå seg sammen å gjøre som dem.

02 Sep 2012

Hestesund åpningsdagen 2012: åpningsposten er avbluset

Av Odd Tore Saugerud

Med spjelket spenststang gikk Skiforeningens bluse i været, og avdekket åpningsposten. Og så falt det ut sjokolade til barna og til eldre verdig trengende.

02 Sep 2012

Hestesund åpningsdagen 2012: og så var åpningen i gang

Av Odd Tore Saugerud

Folket har samlet seg, og Kåre Haug fører an med opplysninger og kreditering av sentrale medarbeidere.