Rundetjern: idyll med gapahuk

Når været er så bra som det var på denne lørdagen, er nesten alle vann idyller. Rundetjern hadde nok forsvart denne betegnelsen også under andre forhold. Her har Gjerdrum Statsallmenning satt opp en gapahuk slik at flere kan nyte tjernet. Gapahuken er litt til høyre for sentrum av bildet.

Rundetjern: idyll med gapahuk

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Sep 2012

Paradiskollen: utsikt mot Harestuvannet

Av Odd Tore Saugerud

Stien fra nordsiden av Paradiskollen går gjennom store hogstfelt, og gir fortsatt fin utsikt mot Harestuvannet og Store Skillingen. Men hogstfeltene vokser til, og bilder fra 2008 viser at utsikten var friere da.

07 Sep 2012

Paradiskollen: full fart mot posten med kjentmannshåndbok

Av Odd Tore Saugerud

Paradiskollen er bratt mot nord, og her kan tauet være nyttig for sikker oppstigning. Her møtte vi et følge på åtte personer i full fart, men bare to hadde kjentmannshåndbok.

07 Sep 2012

Paradiskollen: Kjentmannsfolk møtes

Av Odd Tore Saugerud |

I finværet var det bra trafikk på Paradiskollen. Her har Atie truffet en annen kjentmannspostjeger. Utsikten i dag var vid, men mye blådis kombinert med frisk vind gjorde det umulig å peile omgivelsene ved hjelp av kartet. I 2008 var det så tettvokst her at vi ikke fant grunn til å ta bilder av utsikten i det hele tatt. Kjentmannspost 1990-92 og 2012-14, så her slo vi to fluer i en smekk.