Asker by night

Ved Askers høyeste punkt, Bergsåsen, er det flott utsikt over Askerbygda og Oslofjorden. Dessverre ble det ganske så mørkt for fotografering, men vi gjorde et forsøk. Ute på fjorden glir to store passasjerskip i hver sin retning. Det aller høyeste punktet er egentlig borte ved militærinstallasjonene ca. 400 meter vestover, men utsikten er best her ute. Bergsåsen har kjentmannspost for perioden 2012-14.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Sep 2012

På Nysetervollen

Av Nina Didriksen |

Nysetervollen er en gammel og nå gjengrodd setervoll helt vest i Vestmarka, litt sør for Asdøljuvet. Det var mange og bratte oppoverbakker på sykkel, men vel verdt turen. Denne tirsdagskvelden brukte vi til å besøke de tre nye kjentmannspostene i denne marka, og Nysetervollen er post nr. 5 i heftet.

11 Sep 2012

Bindingsvannet kan passeres

Av Kjersti von Krogh

Bindingsvannet ligger på grensen mellom Ski og Enebakk langs Enebakkveien sør for Fjell. Kartet viser at det går skiløype over det lange, smale vannet et par steder, og det er også tilrettelagt for passering på sommerføre.

11 Sep 2012

Flott tur til Andersrudåsen syd

Av Kjersti von Krogh

Tross hissige vindkast og kraftige regnbyger var turen Andersrudåsens sydkant vel verdt strevet. Vi valgte å krysse Bindingsvannet mot Andersrud gård og bushe opp i villmarken.