Og ennå er skogen grønn

Blåstien opp den bratte lia nordvest for Rykkinn er godt vedlikeholdt. Siden 1982 har det her vært et lite naturreservat for å kunne ta vare på områdets uvanlig sterke dominans av lindetrær. Selv om vi nå er i siste halvdel av september, bærer ikke trærne preg av høst ennu.

Og ennå er skogen grønn

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Sep 2012

Utsikt til regn

Av Nina Didriksen |

En regnbue og en regnbyge dominerer utsikten fra toppen av tårnet på Oppkuven mot Vesle og Store Sandungen. Da vi kikket den andre veien så vi solskinn. Tårnet har fått ny trapp og er beæret med en kjentmannspost for perioden 2012-14.

17 Sep 2012

Kronprinsens utsikt: snart kongelig

Av Odd Tore Saugerud

Bilde nr. 17325 viser hvordan Kongens utsikt er i ferd med å vokse igjen. Med Kronprinsens utsikt er nærmest det motsatte tilfelle: Det er fortsatt bra utsikt fra stillaset for hangglidere, og det er ryddet en plass nedenfor for paraglidere. Dette bildet viser utsikten fra plassen for paraglidere, omtrent slik som de kan oppleve den idet de blir luftbårne.

17 Sep 2012

Kongens utsikt: også her gror det igjen

Av Odd Tore Saugerud

Det finnes et titalls bilder fra Kongens utsikt i Markadatabasen, så hensikten med dette bildet er ikke enda en gang å vise hvor flott usikten er. Egentlig snarere tvert imot: Trærne foran utsikten er nå i ferd med å vokse seg så høye at de skjermer for utsikten. Spesielt de rundt sikteplaten lager problemer for presisjonssikting mot fjerne mål. Her trengs en kongelig hogst!