Værskille nær toppen

Snart på toppen av Skreikampen, og det begynner å bli utsikt i flere retninger. Men tåken er i ferd med å komme inn fra sørvest, så det var en kamp mot klokken å få kommet seg opp til toppen mens det fortsatt var god utsikt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Sep 2012

Variert sti til Skreikampen

Av Erik Unneberg

Turen opp fra Dalen til Skreikampen er både lettgått og variert. Denne torsdagen i slutten av september hadde høstfargene kommet fint til syne langs stien.

27 Sep 2012

Dalen

Av Erik Unneberg

Dalen er utgangspunkt for turer i området ved Skreikampen, både sommer og vinter. Det er også parkeringsplass her hvor bildet er tatt. Bommen vi ser, er på skogsbilveien som leder inn til Skomakartjennet. Her er det fint å sykle. 300 meter i motsatt retning starter stien som går opp til Skreikampen, et flott turmål i dette området. Om vinteren går det skiløype på skogsbilveien til Skomakartjennet, hvorfra det er flere løyper videre.

27 Sep 2012

Stengt ved Vangen

Av Erik Unneberg

Bommen på skogsbilveien ved Vangen holder bilene borte, men det er fint å sykle her, for eksempel frem til Holmtjennet, som ligger et par kilometer vestover. Om vinteren går det skiløype her.