Morgenstemning på Katnosdammen

Tåka lå tett over Katnosa tidlig søndag morgen. Lyset fra øst hadde imidlertid en varm tone, og etter hvert måtte det grå teppet vike for solgyldne høstfarger. Bildet er tatt ved Katnosdammen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Okt 2012

Vinteren nærmer seg

Av Alma Lillevold

Tidlig i formiddag kunne vi se at isen så vidt hadde lagt seg på deler av Kollernputtene. Det var forøvrig nydelig høstvær og fine farger. I Kollern-området var vi over tåkehavet.

21 Okt 2012

Kongevei ved Harestuvannet

Av Kjersti von Krogh

Langs gamle riksvei 4 fra Harestua mot Stryken dukker det opp et lite grønt skilt som forteller at her går det en kongevei. Noen steder er det bare en gjengrodd sti, men også et stykke bedre tråkk som på bildet. På gården Stryken møtte veien den gamle konge- og postveien fra Bergen til Christiania, og gikk videre rett sydover Elvann og Kalvsjøen før den kom ned i Øyungen og langs Skarselva til Maridalsvannet.

21 Okt 2012

Oktobersøndag ved Store Skillingen

Av Kjersti von Krogh

Gråvær ingen hindring for naturopplevelser om høsten! Langs østsiden av Store Skillingen går det en vakker og mye brukt tursti i åpent skogsterreng og med fine rasteplasser. Men vannet gikk over sine bredder et par steder, og fotografen måtte vasse med skotøyet i hånden!