Spålsberget: utsikt gjennom snøskura mot Øyangen

Det ble med utsikten hjemmefra mot blå himmel denne dagen. Etter hvert begynte det å blåse og snø store filler. Det var ganske friskt, eller kanskje surt er et bedre uttrykk, på Spålsberget. Ingen grunn til å grave frem teleobjektivet for å ta utsiktsbilder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Okt 2012

Flere store steiner

Av Odd Tore Saugerud

Isbreen som dekket området ved Øyangen, la igjen flere kampesteiner enn den på bilde nr. 17741 og den på Steinbuåsen som var kjentmannspost 2004-06. Disse to steinene ligger innerst i vika ved traktorveien fra Vesle Ugla til Øyangen syd for høyde 606. Dette hadde nok vært én kampestein som har sprukket, og som det nå går sti gjennom.

24 Okt 2012

Høst ved Øyangen

Av Odd Tore Saugerud

Grått og nær null grader, regndråper i lufta, trærne har mistet bladene: en skikkelig høstdag ved Øyangen. Bare noen slitne siv prøver å lage litt avveksling mot den grå vannflaten. I bakgrunnen Geitøya.

24 Okt 2012

«Den store stenen»

Av Odd Tore Saugerud |

I vestre Bærum var det tåke, men fra verandaen kunne vi ane blå himmel i retning Gyrihaugen/Ringkollen. Da måtte turen gå dit, med «Den store stenen» som første mål. Og her er den. Den som har lyst, kan regne ut dens høyde. Atie er 172 cm høy. Kjentmannspost 2012-14.