Novembersol over vinterstengt setergrend

By-Flakseter (504 moh.) er den vestligste seteren på Krokskogen, ikke langt herfra stuper Krokskog-veggen bratt ned mot Ringerike. Det er ikke mange gamle setervanger som holdes så godt i hevd som denne. Fotografen har ikke vært på stedet siden det var en kjentmannspost her i perioden 1990-92, og årene har ikke satt spor på den vakre seterbua.

Novembersol over vinterstengt setergrend

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Nov 2012

Himmelsk lys

Av Eyvind Wang

Da dagen nærmet seg slutten, brøt solen plutselig gjennom, og det ble en fantastisk stemning og den kraftigste regnbuen på svært lenge over Asker. Dessverre hadde ikke fotografen det rette objektivet for hånden. Asker prestegård ble i hvert fall badet i himmelsk lys.

11 Nov 2012

Dæli gård under regnbuen

Av Jørn Grøstad

Snøen som kom for noen dager siden, ble raskt fortrengt av varmegrader og store mengder regn. Dette kan man godt se på jordene ved Ankerveien 355 (Dæli gård), som ble et flott syn denne ettermiddagen i november. Bilde nr. 12133 viser hvordan dette kulturlandskapet tar seg ut i slutten av juni.

10 Nov 2012

Mørk november

Av Eyvind Wang

Hogstadvannet ligger ved golfbanen i Asker og rett ved lysløypa som starter ved Solvang skole. Mange skiturer starter fra Hogstadvannet, hvorfra Vestmarka ligger for dine føtter. I dag var det klassisk høstlig.