Mens vi venter på snøen

Ingen grunn til å sture over at snøen ikke kommer tidsnok: Turorientering på ski går nesten like bra uten ski, men veivalgene blir annerledes. Asker Skiklubb arrangerer både Askeladdden og Ski-o-ladden hvert år. Mens postene i Askeladden er tatt inn nå, er postene i Ski-o-ladden satt ut. Her ved Verkensmåsan finnes det en post.

Mens vi venter på snøen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Nov 2012

Novemberaften

Av Erik Unneberg

Solen var i ferd med å avslutte dagens stråling, og oppe fra Hagahogget på Bergsåsen kunne vi se hvordan landskapet gradvis fikk aftenrøde farger. Til venstre i bildet har vi Askers fremste landemerke, Skaugumsåsen, og Semsvannet ligger ved foten av den. Legg merke til at de høyeste trærne på ryggen av Semskollen fortsatt har litt sollys, mens resten av denne åsryggen (nærmest kameraet og til høyre) har gått i kveldsmodus.

18 Nov 2012

Asker kirke i høstlys

Av Erik Unneberg

Fra Bergsåsen var det i dag flott utsikt over blant annet Asker, og idet et gyllent høstlys traff tårnet på Asker kirke (3,3 km i luftlinje fra fotografen), ble kameralinsen rettet den veien.

18 Nov 2012

Vått i terrenget

Av Erik Unneberg

Det har kommet en del nedbør i det siste, og det er vått i Marka. Dette bildet er tatt på en av stiene opp til Bergsåsen.