Skarpsnoåsen: utsikt mot Holsfjorden

Med –15 °C og frisk nordasno levde Skarpsnoåsen opp til navnet sitt denne dagen. Men i forhold til på Holsfjorden var det nok bare kosevær her oppe.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2012

Nesseterveien: utsikt mot Holsfjorden gjennom Sønsteruddalen

Av Odd Tore Saugerud

Området rundt Nesseterveien er uten rødmerkede skiløyper, den nærmeste er scooterløypa Høymyr-Finneflakseter over Høgåsen. Så lenge veien er kjørbar, er den OK til fotturer, deretter blir det ski. Her er utsikten mot Holsfjorden der veien krysser Sønsterudelva før første gang. Det var ganske uvanlige farger på skyene denne ettermiddagen.

04 Des 2012

Kirkerudbakken: det daglige snøvær

Av Odd Tore Saugerud

Pent, kaldt vær, og da gjelder det å lage kunstsnø. I Kirkerudbakken er derfor snøkanonene i full aksjon, og snøen dekker etter hvert mesteparten av slalåmbakken til glede for de med nedoverski. Kanskje ikke til like stor glede for de som bor i området ved Emma Hjort, for dit fører nordvestaen overskuddssnøen og sørger for en hvit og hustrig førjul.

04 Des 2012

Kald formiddag på Grefsenkollen

Av Kjersti von Krogh

Men utsikten mot Holmenkollbakkene en klar formiddag er upåklagelig fra toppen av Grefsenåsen. Restauranten ble bygget i 1927, og er et populært spisested med god mat og flott utsikt.