Rumpemyra: en av de gamle hyttene i 1997

Dette er samme hytte som den på bilde nr. 18043, men med ståsted på dagens rødmerkede løype Burudvann-Vensåsseter. Det er tydelig aktivitet type vedsjau på hytta. Hytta ser ut til å trenge en omgang med beis. Bilde nr. 18043 (med Trebitt beisspann) viser at det har den også fått siden da. I løpet av disse årene har skogen vokst så den dekker utsikten til hytta fullstendig, og krattet på Rumpemyra har vokst til trær.

Rumpemyra: en av de gamle hyttene i 1997

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Nov 2012

Svaner

Av Eyvind Wang |

Svanene på Tyrifjorden ser ut til å trives i mildt og grått novembervær.

25 Nov 2012

Sjefen

Av Eyvind Wang |

Nok en grå novemberdag, men på Tyrifjorden var det mye fugl som satte farge på tilværelsen. Ingen tvil om hvem som var sjefen i denne gjengen.

25 Nov 2012

Miniaktivitetsdag på Liastua

Av Bjørg Løvlien

Søndag var det miniaktivitetsdag på Liastua i Gjelleråsmarka. 40-50 barn testet ulike kunnskaper og hukommelse i løypa rundt hytta. De skulle telle viduer, artsbestemme dyrebæsj, gjette lengderekorden i den gamle hoppbakken, samt huske 7 ting etter en kort kikk på tingene. Etterpå var det premieutdeling: rosiner, Kvikklunsj, popcorn, isskrape og klistremerke. Foreldrene fikk informasjon om skiskoletilbudet på Stovner/Vestli pluss annet nytt og nyttig fra Skiforeningen.