Køllen: utsikt fra sydenden

Turen fra Skoglund og opp på sydenden av Køllen er bare om lag 1,1 km lang langs stien, men stiger 140 meter. Systemet av stier, tråkk og traktorslep er temmelig uoversiktlig. Vel oppe venter denne utsikten mot sydøst. Litt til venstre for midten av bildet Kirkerudbakken med egenprodusert snø og tåkesky. Åsene videre mot høyre dekkes såpass mye av den naturlige tåkeskyen over Skuidalen at de er vanskelige å bestemme sikkert.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Des 2012

En myr omsluttet av skiløyper

Av Odd Tore Saugerud

Denne myra rett nord for Hestemyra er fullstendig omsluttet av skiløyper: i sydenden løypa Østernvann-Haslumseter, og i øst og vest alternative løyper fra Hestemyra til Eiksbakkhytta. Disse går sammen lenger mot nord. Ingen skispor foreløpig, men myrene er hardfrosne og fine nå. Bildet viser myra sett fra nordenden med Dølefjell i bakgrunnen. Yr.no meldte lettskyet pent vær denne dagen, men gråvær og nesten sort/hvitt har sin stemning det også.

12 Des 2012

Godt grunnlag

Av Erik Unneberg

Løypemaskinen har kjørt opp traseen mellom Løvlia og Vassendvika, og nå bør grunnlaget være lagt før sporene settes etter neste snefall. Det var helt OK å gå på ski her i dag, selv om det var litt lite sne i et par av bakkene.

12 Des 2012

På vei fra Solemskogen

Av Tom Ingebrigtsen

Det er greie skiforhold for spesielt interesserte på veiene i Lillomarka, aller best er det fra Solemskogen mot Grorud.