Åpent landskap ved Skriverberget

Tidligere var det ganske tatt skog rundt løypen ved Skriverberget. I 2012 ble det hugget en del, og landskapet er blitt åpent og oversiktlig. Midt i bildet kan vi ane løypeskiltet som viser vei til Stein (til venstre) og Burudvann (til høyre).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Jan 2013

Ny varmekoie på Mikkelsbonn

Av Karl J. Gurandsrud

Den nye varmekoia på Mikkelsbonn er ikke helt ferdig, men ble i helgen åpnet for frosne skiløpere. Det er ingen tvil om at koia blir mottatt med stor entusiasme, noe denne grupppen, som besøkte koia på søndag, er et eksempel på.

27 Jan 2013

På vei mot Damvann i sneværet

Av Ivar Gilså

«Flatt» lys og snevær gjør vinterlandskapet nesten fargeløst - bortsett fra skiløperne. Her har vi akkurat tatt av fra Myrløypa og passert Gunnersbonn på vei i retning Damvann. Bærum kommune hadde gjort en fin jobb med løypekjøringen på morgenen - men det var blitt mange timer og 4-5 cm sne siden...

27 Jan 2013

Nye løyper, nye skilt

Av Ivar Gilså |

Lysløypen på Vestmarksetra er utvidet før sesongen 2012/2013, og i den forbindelse har Skiforeningen gjort et godt stykke arbeid med å oppdatere skiltingen. I dette området ligger løypekryssene tett, så god og oppdatert skilting er viktig.