I Karderrunden

Karderrunden er en rundløype i området nordvest for Hølen. Den går delvis gjennom skog, delvis over jorder - en lett og fin løype.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2013

En flerbruksvei

Av Eivind Molde |

Den gamle jernbanetraseen er både gangvei, sykkelvei og skiløype. Det blir nok mindre og mindre av det siste nå framover. Bildet er tatt litt nord for Sonsveien stasjon, på vei mot Hølen. Til venstre ser vi en av tunnelene på Østfoldbanen. Den "nye" trasen ble tatt i bruk i 1996.

02 Mar 2013

Gutter på langtur

Av Erik Unneberg |

Også i år ble Lygnaturen en suksess, og mer enn 260 påmeldte deltagere fikk en flott tur i Hadelandsåsene og Romeriksåsene. Noen gikk også videre gjennom Lillomarka eller Nordmarka. Vær og føre var noe skiftende underveis, men det var nok av gode opplevelser på turen. Her er en blid gjeng klar til å sette utfor bakkene mot Grua, rett etter at solskinnet hadde overtatt for snø- og sluddbygene. Fra venstre Arne Moland, Sigurd Germundson og Peter Molthe.

02 Mar 2013

Verdens beste vafler?

Av Alma Lillevold

Tverrsjøstallen reklamerer med Verdens beste vafler. Vi smakte på disse, og vi gir dem vår aller beste anbefaling! Tverrsjøstallen drives av skigruppen til Jevnaker IF. De har i år fått nye bord og stoler inne, så det er blitt riktig så trivelig der!