Litt utvisket løype

Det har blåst en del i det siste, og den kalde nysneen har føyket over tidligere skispor på jordene i Gjerdrum. Bildet er tatt ved gården Gran, omtrent en kilometer vest for Nannestadvegen (fylkesvei 120), og ca. fire kilometer nordøst for Harasletta. Ved å følge denne løypen nordover, slik fotografen gjorde i ettermiddag, kommer man inn på løype 734 mellom Eltonåsen og Grøsåkervangen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Mar 2013

God påske - i Marka

Av Kjersti von Krogh

Innbydende ligger Heggeliseter ved bredden av Nordre Heggelivann, og etter et lett snøfall uten tegn til besøk av andre enn en hare eller to. Annerledes blir det når påsken starter, og dørene åpnes for servering og solslikking i husveggen!

21 Mar 2013

Mot eventyrpåske i Marka

Av Kjersti von Krogh

Flotte forhold mot Oppkuven i dag, blå himmel og blått under skiene og 4-5 cm dunlett nysnø! Og slik skal vi ha det langt ut i påskeuken, sier meteorologene. Mer enn nok snø i "Tranga" opp mot Store Oppkuvvann, målestokken viste i dag tett oppunder meter'n.

18 Mar 2013

Drømmeforhold på Krokskogen

Av Erik Unneberg

Det er seks dager til palmesøndag, og Krokskogen kan skilte med fantastiske langrennsforhold. Det var ikke så mange ute i dag, men de som bemyttet sjansen til en skitur, angret nok ikke, der de gled gjennom det solfylte landskapet på blå ekstra-forhold. Bildet er tatt ca. 150 meter sørvest for Kattjern i løypetraseen mellom Dammyra og Gampetjern.