Solstreif ved Rustadmåsan

Selv om sporene i denne delen av løypen mellom Eltonåsen og Grøsåkervangen lå i skygge, presset solen noen streif av lys ned mellom tretoppene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Mar 2013

Mot Rustad

Av Erik Unneberg

Skiløypetraseen mellom Eikeberg og Rustadmåsan går gjennom et vakkert kulturkandskap. Her ser vi sistnevnte gård til venstre i bildet. Denne solfylte ettermiddag var det ganske bra føre her, til tross for at løypene hadde føyket igjen.

21 Mar 2013

Litt utvisket løype

Av Erik Unneberg

Det har blåst en del i det siste, og den kalde nysneen har føyket over tidligere skispor på jordene i Gjerdrum. Bildet er tatt ved gården Gran, omtrent en kilometer vest for Nannestadvegen (fylkesvei 120), og ca. fire kilometer nordøst for Harasletta. Ved å følge denne løypen nordover, slik fotografen gjorde i ettermiddag, kommer man inn på løype 734 mellom Eltonåsen og Grøsåkervangen.

21 Mar 2013

God påske - i Marka

Av Kjersti von Krogh

Innbydende ligger Heggeliseter ved bredden av Nordre Heggelivann, og etter et lett snøfall uten tegn til besøk av andre enn en hare eller to. Annerledes blir det når påsken starter, og dørene åpnes for servering og solslikking i husveggen!