Våren kommer sakte, men sikkert

Denne lille knausen i løypekrysset ved Mikkelsbonn er noe av det første som dukker frem fra sneen her oppe hver vår. Men det er ingen grunn til å la seg skremme av en fjellknaus i dagen, i selve løypene er snemengdene upåklagelige.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Apr 2013

Flotte forhold for vårskiløping på Langåsen

Av Ivar Gilså

Sneen blir nok liggende lenge i Vestmarka i vår, og særlig i områdene rundt Svartvann er det sneforhold som til dels kan måle seg med hva man normalt har i januar og februar. Også Grønlandsveien, opp og over Langåsen, har rikelig med sne og gode forhold, selv om det kan se litt dårlig ut de første meterne ut fra parkeringen på Vestmarksetra. Her er vi på toppen av åsen, og straks på vei utfor bakkene mot Vestmarksetra.

03 Apr 2013

Kjentfolk på Halssjøen

Av Tom Stensaker

Lise Henriksen er et kjent fjes i Østmarka, som hun kjenner ut og inn. Hun tar seg tid til en prat, og det hun ikke vet om Østmarka er ikke verdt å vite. Vi traff henne i dag på Halssjøen i nydelig vårvær og utrolig bra skiforhold.

31 Mar 2013

Fint skiføre på fjordisen

Av Thomas André Tovang

Fortsatt 60 cm med is i Sandviksbukta ifølge lokale fiskere. Vi måtte utover for å se åpent hav! Båten på bildet kom fra Nesodden, de hadde tatt turen over til Ostøya for å gå på skitur på isen! I dag myldret det av folk på isen, både på ski og til beins! Bildet er tatt på østre brygge av Ostøya (Lille Ostsundet) i Sandviksbukta.