Sirkelen er sluttet

Løypa i Sognsvann snøpark ligger som et hvitt bånd over Gaustadjordet nå. Den får være beviset på at preppet kunstsnø holder lenger enn frittfallende natursnø. Skiføre er det imidlertid dårlig med, alt er is og hardt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Apr 2013

Det våres i Østmarka

Av Odd Tore Saugerud |

Av markene rundt Oslo kommer våren gjerne først til Østmarka. Mye bart nå der solen kommer til, også der det var preppet, men fortsatt minst ankeldypt og grovkornet innimellom. Fortsatt forbausende få trekkfugler, men denne rødvingetrosten hadde funnet veien til Øgården. Der svinset den mellom snøflekkene og vendte tørre løvblad i håp om å finne egnet føde. Den ble ikke mett mens vi så på.

20 Apr 2013

Nykjørte aprilspor

Av Thore Knudsen |

20. april, sol og nykjørte skispor. Den nest siste helga i april 2013 byr på flottte forhold i Skrukkelia for den som vil ta seg en vårtur på ski.

18 Apr 2013

Vekslende føre

Av Odd Tore Saugerud

Løypa på skogsveien langs østsiden av Lomma er kjent for å være snøsikker og utholdende om våren. Her er forholdene der løypa over jordene fra By kommer inn på skogsveien. Mye bart, og resten is både på vei og i løype. Videre innover er det mest bløt og våt snø med partier med is og vann innimellom. Fortsatt brukbare forhold for de som liker å bevege seg med ski på bena.