Sol etter regn

Etter regnet er det flom også i Lomma, som er en typisk flomelv: raskt opp, raskt ned. Flommen i elva kulminerte i natt, og da disse bildene ble tatt, hadde vannstanden ved Bærums Verk sunket mellom 40 og 50 cm. Etter hvert stakk også sola frem, og Glitredammen ble ganske idyllisk til tross for brunt vann. Beitende kyr, ender og svaner på vannet, og i luften svaler i lav flukt over vannet på jakt etter insekter. Bare skumstripene viser her at elva fortsatt går stor i fossen ved Bærums Verk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2013

Fredelig maikveld ved Rausjø

Av Lise Henriksen

Vi ser Rausjø mot nordøst.

21 Mai 2013

Turpusen «Kjekken» og alle milslukerne på Vangen

Av Lise Henriksen

Kjekken er en fantastisk kattepus, som blir venner med alle, og som elsker å gå lange turer i skauen - helt til Tonekollen. Ikke rart den følte seg hjemme sammen med milslukerne.

21 Mai 2013

Organisatoren

Av Kjersti von Krogh

Olav Harlem i Skiforeningen nærmer seg gullalderen, og kan gå over til å gjøre som andre milslukere: gå mye og langt på ski. Men han får også tid til å fotografere, skrive inspirerende artikler, holde morsomme foredrag og forhåpentligvis også være med i Kjentmannsmerkets redaksjon. Vi er mange som gleder oss til å møte ham på langtur i Marka, både på ski og til fots.