Taupassasjen er overvunnet!

I Kjentmannshåndboken er ruten til spissen av Østnestangen langs kyststien beskrevet som vanskelig og tøff. Atie med én hofteprotese og et utslitt kne kunne være egnet til å bedømme dette. Her er hun vel oppe taupassasjen mot ryggen av Østnestangen. Konklusjon: Ruten er grei i tørt vær, men vanskeligere tilbake fra tangespissen enn til denne. Blåmerkingen mot tauet ovenfra er mangelfull.

Taupassasjen er overvunnet!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Mai 2013

Sommerblomstring i mai

Av Kjersti von Krogh |

I liene opp fra Homledal ved Holsfjorden har sommeren allerede kommet godt i gang. Hvitveisen er på hell, og det er rik blomstring av bl.a. denne erteblomsten, som antagelig er en vårerteknapp. Vanlig blomstring skal være i mai-juni.

24 Mai 2013

På rekke og rad

Av Kjersti von Krogh |

Bregnen strutseving er godt synlig i den norske natur, den kan bli to meter høy, og vokser ofte i store grupper. At de unge skuddene er en delikatesse, er kanskje ikke så godt kjent. De er smakfulle og næringsrike, og smaken sies å minne om en mellomting mellom okra og asparges, og egner seg godt i orientalske retter.

24 Mai 2013

"Rolighet" har forfalt ytterligere i vinter

Av Kjersti von Krogh

Da fotografen besøkte Milorg-cellen sist høst, var det tydelig at forfallet var kommet langt, men det var blitt verre i løpet av vinteren. I tillegg ser det ut til å ha vært en museinvasjon på bord og i hyller. Trist å se at dette historiske sted antageligvis går mot slutten.