Hvor går ferden nå?

Det kunne se ut som om denne kajakkpadleren var litt i villrede hvor han skulle legge kursen. Det var jo fint uansett hvor i Bogstadvannet han kom til.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Jun 2013

Sommer og sol over blomsterengene

Av Kjersti von Krogh

Solli gård ligger høyt og fritt over Asker-bygdene, og denne vakre junidagen var det skikkelig sommerstemning med bugnende blomsterenger og hester på beite. Stedet eies i dag av Asker Kommune, og det er åpen selvbetjening med muligheter for både vått og tørt og en god rast i solveggen.

11 Jun 2013

Siste gjenværende skogshusvære

Av Kjersti von Krogh

Myggheim ligger flott til i Askers del av Vestmarka, og bygningen er de eneste av sitt slag som fortsatt er i bruk. Drives som serveringssted og varmestue av Asker Skiklubb, og er et populært turmål og møtested for småbarnsfamilier. Mange husker nok flyulykken som skjedde like øst for Myggheim lille julaften 1972, og hvor kun fem av 45 overlevde. Det er reist en minnestein ved løypa som passerer stedet der flyet tok bakken.

11 Jun 2013

Det gode liv ved Asdøltjern

Av Kjersti von Krogh |

Små og store nyter en nydelig sommerdag ved Asdøltjern (266 moh.), som ligger på grensen mellom Asker og Lier, vest for Store Sandungen.