Slåttmyrdalen, en trang kløft

Litt nord for midten av Byvann går veien til Kampeseter over en liten bro. Om du tar deg tid til å se litt nærmere etter, finner du under den en trang kløft med stupbratte vegger og med en bekk i bunnen. Dette er nedre del av Slåttmyrdalen med Slåttmyrbekken, som rimelig nok kommer fra Slåttmyra vest for de tre(!) Tvillingtjerna. Her er bokstavelig talt et oversyn over kløfta, med Byvann mellom trærne i øvre del av bildet.

Slåttmyrdalen, en trang kløft

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Jun 2013

Bade-engler i Bogstadvannet

Av Erik Unneberg |

Helt sommerlige badetemperaturer var det ikke i Bogstadvannet i kveld, men det var tydeligvis varmt nok til at noen barn lot seg friste til å ta en dukkert.

11 Jun 2013

Hvor går ferden nå?

Av Erik Unneberg |

Det kunne se ut som om denne kajakkpadleren var litt i villrede hvor han skulle legge kursen. Det var jo fint uansett hvor i Bogstadvannet han kom til.

11 Jun 2013

Sommer og sol over blomsterengene

Av Kjersti von Krogh

Solli gård ligger høyt og fritt over Asker-bygdene, og denne vakre junidagen var det skikkelig sommerstemning med bugnende blomsterenger og hester på beite. Stedet eies i dag av Asker Kommune, og det er åpen selvbetjening med muligheter for både vått og tørt og en god rast i solveggen.