Slåttmyrbekken

Veggene er stupbratte i kløften i nedre del av Slåttmyrdalen, men på sydsiden er det ett sted mulig å ta seg ned uten klatreferdigheter. I bunnen renner Slåttmyrbekken i småfosser. Vannføringen er ganske liten for tiden, men det var tydelige spor i form av bøyde gresstrå om at den hadde fylt hele bunnen tidligere i sommer.

Slåttmyrbekken

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Jun 2013

Slåttmyrdalen, en trang kløft

Av Odd Tore Saugerud

Litt nord for midten av Byvann går veien til Kampeseter over en liten bro. Om du tar deg tid til å se litt nærmere etter, finner du under den en trang kløft med stupbratte vegger og med en bekk i bunnen. Dette er nedre del av Slåttmyrdalen med Slåttmyrbekken, som rimelig nok kommer fra Slåttmyra vest for de tre(!) Tvillingtjerna. Her er bokstavelig talt et oversyn over kløfta, med Byvann mellom trærne i øvre del av bildet.

11 Jun 2013

Bade-engler i Bogstadvannet

Av Erik Unneberg |

Helt sommerlige badetemperaturer var det ikke i Bogstadvannet i kveld, men det var tydeligvis varmt nok til at noen barn lot seg friste til å ta en dukkert.

11 Jun 2013

Hvor går ferden nå?

Av Erik Unneberg |

Det kunne se ut som om denne kajakkpadleren var litt i villrede hvor han skulle legge kursen. Det var jo fint uansett hvor i Bogstadvannet han kom til.