Vinterstart i Skomakerløypa

Riktignok ikke villsnø ennu, men snøkanonene i Tryvannsåsen går for fullt. En solskinnsdag i slutten av november ble med ett mye lysere da fotturen gikk over snødekket løype et stykke. Skomakerløypa fra Voksenkollen til Tryvannstua er satt fint i stand som lysløype, og vil nok igjen bli et godt alternativ inn i Nordmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Nov 2013

Stålis på Andtjern?

Av Kjersti von Krogh

Andtjern ligger mellom Blankvann og Kobberhaugtjern. Skiløypa til Kobberhaughytta går over vannet, men vi valgte foreløpig blåstien langs høyre bredd.

24 Nov 2013

Skøytetid!

Av Erik Unneberg |

Det er nå stålis på mange vann i Marka, og på Dælivann var det mange som prøvde skøytene i dag. Her ser vi Beate Rindal og Lars Söder med sønnene Vebjørn (7) og Storm (4 1/2) som koste seg i flere timer på isen i solskinnet. De hadde først sjekket istykkelsen, som var på mellom 10 og 15 cm.

24 Nov 2013

Julestemning ved Svarttjern

Av Nina Didriksen

Det finnes flere Svarttjern, dette ligger ved foten av Skjettenåsen. I dag var det rim på trær og bakke, noe som fikk det til å virke vinterlig til tross for at snøen mangler. Her ser vi Vandregruppas turleder Steinar snakke til noen av turdeltakerne.