Endelig skimuligheter

På golfbanen på Greverud er det lagt ut ca. én kilometer med kunstsneløype. Klassisk spor på begge sider med sløyfe i endene, slik at man kan gå runder. Gode muligheter for skøyting i midten. I enden av golfbanen er løypa lagt nærmere skogkanten enn før. Det er flott. Da unngås en krapp sving, og løypa blir mer kupert og interessant. Her har det vært mulig å gå på ski i en uke allerede.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Des 2013

Stålis på Heggelivanna

Av Fredrik Gade

I går var det et tynt snølag på vannene som noen benyttet til en første skitur, men med dagens sterke nordavind hadde denne snøen blåst bort. Idag var det ingen som våget seg utpå isen, men fra vollen på Heggeliseter var det et flott skue utover isen i skumringen.

01 Des 2013

Gyllen istid

Av Erik Unneberg |

Til å være første søndag i advent, strålte solen sterkt i dag. Det var interessant å se på skøyteløperne som var mellom solen og fotografen. Etter å vært usynlige i solkjeglen over vannet, dukket de opp i silhuettversjon idet de gled ut av det sterke lyset.

01 Des 2013

Litt hjelp må man ha

Av Erik Unneberg |

Det var en del som forsøkte seg på isen på Bogstadvannet i solskinnet i dag. Det være godt med en hjelpende hånd når skøytekunsten skal læres.