På ski i Asker

På jordene i nærheten av Gullhella stasjon (Eid gård) er det lagt kunstsnø utover i en 600 meter lang runde. Det var litt hardt og isete idag, og lite folk på ski da ettermiddagen var på sitt fineste. Utover kvelden var det varslet storinnrykk av skiløpere, og like etter mørkets frambrudd var også preppemaskinen ute og freste opp nye spor til kveldsøkta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2013

Bra med aktivitet på Greverud

Av Torkel Kristoffersen

I formiddag er det nydelig vær, og mange var ute for å kjenne på skiformen.

03 Des 2013

Endelig skimuligheter

Av Torkel Kristoffersen

På golfbanen på Greverud er det lagt ut ca. én kilometer med kunstsneløype. Klassisk spor på begge sider med sløyfe i endene, slik at man kan gå runder. Gode muligheter for skøyting i midten. I enden av golfbanen er løypa lagt nærmere skogkanten enn før. Det er flott. Da unngås en krapp sving, og løypa blir mer kupert og interessant. Her har det vært mulig å gå på ski i en uke allerede.

01 Des 2013

Stålis på Heggelivanna

Av Fredrik Gade

I går var det et tynt snølag på vannene som noen benyttet til en første skitur, men med dagens sterke nordavind hadde denne snøen blåst bort. Idag var det ingen som våget seg utpå isen, men fra vollen på Heggeliseter var det et flott skue utover isen i skumringen.