Inn i solen på kunstig vis

I dag var det preparert for både klassisk og fristil i en del av lysløypetraseen i Sørkedalen. Det var godt oppmøte, og mange fikk seg en fin treningsøkt i formiddagstimene. Solen står nå så lavt at 99 prosent av den 1 kilometer lange kunstsnetraseen ligger i skygge, men akkurat der bildet ble tatt, kunne man oppleve litt solskinn mens snekanonene gjorde sitt for å vinterliggjøre landskapet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Des 2013

Klare for skitur fra Heggelia

Av Fredrik Gade |

Lite snø på vollen på Heggelia, men på vannene var det skaresnø og gode skimuligheter. Vi benyttet anledningen, og fikk en 15 kilometers runde fra Søndre Heggelivann i sør til Skamræk i nord.

06 Des 2013

Sesongstart på ski i Ringkoll-traktene

Av Torgeir Stenstad |

Med 5 cm snø er det ennå ikke skiføre på Uglaveien, men fotografen fikk sesongdebut her ved Tvetjerna sør for Øyangen i ettermiddag. Flott blå-swix føre, sur vind fra nord, og noen kilometer ble det da!

06 Des 2013

Diamanten på sin rette plass

Av Kjersti von Krogh

Riktignok er det fortsatt bar bakke i Holmenkollen hoppanlegg denne første uken av desember, men nå er planering, beplantning og Diamanten på plass. Da det gamle tårnet i Holmenkollbakken ble revet i 2008, ble toppen av tårnet - kalt Diamanten - solgt på auksjon og kjøpt av Tommy Sharif for en anselig sum. Han donerte den tilbake til hoppanlegget i Holmenkollen, og den er nå montert ved nye Midtstubakken, der den skal fungere som varmestue for de mindre bakkene i anlegget.