Overløpet i Byvannsdemningen

Det var bra med vann i overløpet i Byvannsdemningen denne dagen, men vannføringen her var forholdsvis mindre enn Lomma før Vesleelva. Vannene virker som flomdempere.

Overløpet i Byvannsdemningen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2014

Slåttmyrbekken i vinterflom

Av Odd Tore Saugerud

Her forsvinner gårsdagens snøfall i området rundt Slåttmyra ned fossen i kløfta under brua på Kampesæterveien. Hele bunnen av kløfta er fylt opp, men noen storflom er det ikke. Mellom trærne Byvann, for dagen med melkehvit is og overvann.

07 Jan 2014

En nitrist novemberdag i januar

Av Odd Tore Saugerud |

Gårsdagens snøfall forsvant raskt i lavere deler av Marka. Her er denne dagen på sitt lyseste. Dagens eneste syklist er på vei mot Jordbærhaugen og videre innover, mens Åmotkollane speiler seg i søledammen i forgrunnen. Sykkelføret sluttet med våt blank-is før veien til Aurevann, men med vanntett fottøy, helst med pigger, var både terreng og veier gangbare.

06 Jan 2014

Blytungt

Av Eyvind Wang

Blytungt å skøyte opp fra Skoglund i kveld. Det var nok noe lettere for klassikerne i 10 cm tung nysnø. Nok en gang får vi håpe at vi beholder snøen noe mer enn et døgn. Fotoforholdene var også litt krevende, og i tillegg var ikke fotografen godt nok forberedt.