Du behøver ikke gå i kø

Trafikken er stor mellom Sognsvann og UIllevålseter eller Skjennungstua, men mulighetene er mange. Når snøforholdene er gode, er de gode, gamle skiløypene i Vettakollens østside en flott opplevelse. De er et godt valg enten du søker løypemessige utfordringer, vil gå alene - eller er en ganske liten valp som ikke er så fortrolig med stor trafikk i skiløypene enda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Feb 2014

Snart på Kobberhaughytta

Av Tom Ingebrigtsen

Mange ville ut på ski den første lørdagen i februar med fine løyper og nysnø på trærne.

01 Feb 2014

Trivelig på låven

Av Eivind Molde

Praten går lett rundt bordene på den koselige låven på Høgkorsplassen. Dette er nå blitt et turmål som er godt innen rekkevidde for skifolket - enten man starter fra Lygna, Blokkhus, Åstjern eller Rossumsætermyrene. Tidligere var det skysstasjon her på Høgkorsplassen. Stedet ligger langs Kjølvegen, den gamle ferdselsveien mellom Hadeland og Toten.

01 Feb 2014

Samling på skysstasjonen

Av Eivind Molde

En gang var det skysstasjon her på Høgkorsplassen. Stedet ligger langs Kjølvegen, den gamle ferdselsveien mellom Hadeland og Toten. Nå er låven restaurert, og dermed er dette tradisjonsrike stedet igjen blitt et samlingspunkt for folk på tur. I dag kunne de første gjestene se hvor fint det er blitt. Til høyre: Cathrine Barlinn, som driver stedet.