Bunnefjorden fra Slora

Fra badeplassen Slora i Nordre Frogn folder Bundefjordens vannspeil seg utover. Vi ser nordover mot Solbukta brygge, med Svartskog til høyre. Ingen skøyteis i sikte denne vinteren. Nesoddlandet ligger så å si snøbart, med fine forhold for fotturer (før siste snøfall, men den snøen forsvinner nok igjen).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2014

Ferske skispor på Mosjøveien

Av Lise Henriksen

Det kan meldes om fint skiføre på utvalgte steder i Østmarka, som på Mosjøveien, mellom Rausjø og Mosjøen. Skaren bærer under nysnøen, så det er fint å gå også i terrenget, på litt brede ski. Vannene ansees ikke som gangbare. Bildet er tatt mot nord, fra "Trafalgar Square", i retning Mosjøen. Her ble ei storgran hogd for noen år siden - den endte sine dager som årets julegran i London.

20 Feb 2014

Rausjø fra brua

Av Lise Henriksen

Fra betongbrua på Rausjøveien ser vi Rausjø sørover. Det er vannet fra "Mosjørenna" som flommer ut i Rausjø. Akkurat her ble tømmeret fløtet fra Mosjøen og Tonevann i tidligere tider. Kan ikke huske at Rausjø noen gang har hatt usikker is i februar.

20 Feb 2014

Rausjø fra siste sving

Av Lise Henriksen

Her ser det ikke trygt ut. Vi ser Rausjø mot sør, fra siste sving på Rausjøveien, før veien flater ut mot Hella, hvor Mosjøveien tar av.