Fortsatt nok snø fra Skansebakken

Det er fortsatt brukbare forhold fra Skansebakken i retning Gråseterveien. Litt isete i starten og glatte spor, men man kan ta på seg skiene helt ved parkeringsplassen. Med nattefrost i sikte, kan dette holde seg en god stund til. I høyden har nysnøen som kom på lørdag lagt seg oppå skaren i både løyper og terreng, og man får både godt feste og såle som bærer en mann.

Fortsatt nok snø fra Skansebakken

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Mar 2014

Høy utsikt fra tårnet

Av Nina Didriksen

Fra toppen av solobservatoriet i åsen ovenfor Harestua er det fin utsikt i alle retninger. Her ser vi sørøstover mot vannene Langpiperen (til venstre) og Nordre Piperen samt Piperberget og Paradiskollen. Lysene bakerst til høyre kommer fra Tryvann skisenter.

23 Mar 2014

Vinterens første skispor

Av Nina Didriksen

Få, om noen, andre har gått Heikampveien til enden i vinter. Fotografen har forsøkt et par ganger før, men har gitt opp på grunn av for mye og for løs snø. I dag var det flotte forhold med nysnø oppå sammensunken og fast snø. Turens mål var, foruten å være på tur i flott natur, en geocache på en navnløs kolle oppunder Heikampen.

23 Mar 2014

Selfskie fra Sørkedalen

Av Nina Didriksen

På en navnløs rabbe opppunder Heikampen henger en geocache kalt Sørkedalen view. Og det var nettopp utsikt vi fikk her, helt til Oslofjorden som blinker av sol i det fjerne. Fine, faste off piste-forhold nå, det er supert å gå utenom løypene.