Fine forhold fra Skansebakken

I Sørkedalen er det fortsatt mulig å gå helt fra parkeringsplassen på Skansebakken. Det er fint å gå til Løvlia, både via Gampetjern og over Heggelivannene.

Fine forhold fra Skansebakken

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Mar 2014

Tvers over Mylla

Av Lise Henriksen

Fra den fine løypetraseen (veien) på sørsiden av Mylla er det flere fine skuer tvers over vannet mot nordsiden. Ikke så langt vest for Mylla dam ser vi hytter og gårdsbruk i retning Belteren.

16 Mar 2014

Koselige Østmarkskapellet

Av Lise Henriksen

Østmarkskapellet ligger midt mellom idyllene Rundvann og Smalvann, i et makeløst fint turterreng. Letteste atkomst er fra parkeringsplassen på Grønmo, enten på vei eller blåmerket sti. Her er det sportsgudstjeneste hver søndag kl. 12 - 12.45, og peisestue med kafeteria fra kl. 11 til 14 (stengt under gudstjenesten).

26 Mar 2014

Fin skaresnø i høyden

Av Fredrik Gade

Her på myrene syd for Bærumskollen var det fint i skumringstimen idag. Skyene sørget for at nysnøen på toppen holdt seg myk, og det var fint å rase nedover Søttjerndalen mot Gråseterveien mens nattemørket kom nærmere og nærmere. Noen åpne myrer her og der, men veldig fint å følge scooterløypene nå som skaren bærer, supre forhold i terrenget der det er nok snø, over ca. 300 meters høyde.