Apriltur fra Høymyr

Thorjus Due og Fredrikke Rustad kunne glede seg over flott vårvær idet de la ut på tur fra Høymyr ved Sollihøgda i formiddag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Apr 2014

Skomakerløypas panoramautsikt

Av Erik Unneberg

Det er flott utsikt mot vest fra toppen av Nedre Skomakerløype. Fra ca. 500 moh. skuer vi mot Østernvann og Bogstadvann, som vi ser til venstre i bildet. Bak disse ser vi noen av Bærumsmarkas åser, med Krokskogen bak disse igjen. Midt i bildet ser vi snefrie jorder i Sørkedalen, med Årnes litt til høyre.

02 Apr 2014

Isfri Hurdalssjø

Av Thore Knudsen

Utsikt ned på en isfri Hurdalssjø - det er ikke vanlig i begynnelsen av april. Isen på sjøen la seg samtidig med den lette snøen som falt i januar. Isolerende snø og mye mildvær gjorde isen usikker i hele vinter. Så allerede 31. mars gikk den i år, ca. en måned tidligere enn vanlig. Bildet er tatt nord på Brenntoppen. Når en kommer så høyt opp, er det mer enn nok snø til fortsatt fine skiturer.

02 Apr 2014

Skøytetak over Nikulpmyrene

Av Erik Unneberg

Tidligere i dag ble løypen Frognerseteren - Tryvann over Nikulpmyrene preparert. Det var ganske gode forhold her hele dagen, både for klassisk og fristil - til tross for seks varmegrader.