I aftensol ved Femputtene

I dag ble løypebas Svein Gulbrandsen (1951-2014) bisatt, og det var en tung dag for mange. Etter bisettelsen valgte noen å ta en tur ut i løypenettet han var ansvarlig for. Her er Steinar Kjærnsrød ved Femputtene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2014

Apriltur fra Høymyr

Av Erik Unneberg

Thorjus Due og Fredrikke Rustad kunne glede seg over flott vårvær idet de la ut på tur fra Høymyr ved Sollihøgda i formiddag.

02 Apr 2014

Skomakerløypas panoramautsikt

Av Erik Unneberg

Det er flott utsikt mot vest fra toppen av Nedre Skomakerløype. Fra ca. 500 moh. skuer vi mot Østernvann og Bogstadvann, som vi ser til venstre i bildet. Bak disse ser vi noen av Bærumsmarkas åser, med Krokskogen bak disse igjen. Midt i bildet ser vi snefrie jorder i Sørkedalen, med Årnes litt til høyre.

02 Apr 2014

Isfri Hurdalssjø

Av Thore Knudsen

Utsikt ned på en isfri Hurdalssjø - det er ikke vanlig i begynnelsen av april. Isen på sjøen la seg samtidig med den lette snøen som falt i januar. Isolerende snø og mye mildvær gjorde isen usikker i hele vinter. Så allerede 31. mars gikk den i år, ca. en måned tidligere enn vanlig. Bildet er tatt nord på Brenntoppen. Når en kommer så høyt opp, er det mer enn nok snø til fortsatt fine skiturer.