Hugst langs Spålsveien i vinter

Det har vært hugst og tømmertransport på Spålsveien siden nyttår, og veien har vært brøytet, og er nå helt bar. Et trist syn for mange, for denne veien er kjent for å ha skiføre som holder lenge utover våren. Denne sesongen ser det ut til at vårskiløpere må finne andre steder å ta sine siste langturer. Heldigvis fungerer den parallelle terrengløypa langs Langtjern som et fullgodt alternativ ennå.

Hugst langs Spålsveien i vinter

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Apr 2014

Åpen løsning på Bristol

Av Nina Didriksen

Det er enkelt innredet i allmenningshytta på vestsiden av Ølja. Ute ligger det nok av ved og hytta er åpen for alle. Hytta sto opprinnelig et annet sted i Marka og skal ha fått navnet på grunn av sin heller lite luksuriøse standard.

19 Apr 2014

På vei til Borgersetra i påskesol

Av Torgeir Stenstad

Treningsrunden holder ennå, selv om det er bløtt i enkelte myrpartier. Men vannene begynner å bli skumle med råker og overvann.

20 Apr 2014

Påskedagsmorgen på ski

Av Thore Knudsen

Etter nattefrost er det fint å komme seg ut på morgenen og få en tur på skarpt føre før varmegradene gjør seg altfor sterkt gjeldende. Fortsatt er det mye snø i Skrukkelia, og fint å gå både i og utenfor løypene. Skiløperen er på vei opp bakken fra Vesle Damtjennet i retning Store Svartungen og Totenåsen.