Vårlig ramme rundt Skaugumsåsen

Solen kom og gikk litt i dag, men her fra Semsvannets bredder fikk vi noen øyeblikk hvor den vårgrønne Skaugumsåsen lå badet i sol.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Mai 2014

Skaugumsåsen var pyntet i dag

Av Erik Unneberg |

På toppen av Skaugumsåsen stod fiolen natt og dag i full flor. Det passet fint med litt blomsterpynt på 17. mai. I bakgrunnen til høyre ser vi bolten som står på toppen av åsen.

17 Mai 2014

Sommerlig 17. mai ved Skaugumsåsen

Av Erik Unneberg

Mens det var skiføre i en annen del av Akershus fylke, var det full sommer i Asker. Blomster, gress og blader stod i sommerdrakt ved foten av Skaugumsåsen på nasjonaldagen.

13 Mai 2014

På vingene over historisk grunn

Av Erik Unneberg |

Det var fint flyvær i ettermiddag, og blant annet kunne store deler av Eidsvoll kommune ses godt. Til høyre i bildet, som er tatt mot sør, ser vi E6. Elven fremst i bildet er Andelva, som løper mellom Hurdalssjøen og Vorma. Vi ser litt av Vorma i bildets øvre venstre hjørne. Mesteparten av bebyggelsen er i Råholt, mens vi har Eidsvoll verk litt til venstre for midten av bildet, der Fv501 går over Andelva. Like ved Eidsvoll verk kan man på gode PC-skjermer se Eidsvollsbygningen (ca. 30% fra venstre og ca. 40% nedenfra), som er av spesiell interesse i jubileumssammenheng i disse dager.