Første og siste junitur på ski i Oslomarka

Inkludert en fem kilometers tur på denne 100 meter lange stripen i dag, 1. juni, har fotografen gått på ski i Oslomarka i ni av totalt tolv måneder det siste året. Sesongen tjuvstartet på Sollihøgda 21. oktober i fjor (se bilde nr. 20469), og 104 turer og 222 mil senere er det 1. juni. Da skal det bli godt å rydde bort skiene noen måneder, og ta seg en fortjent ferie. God sommer!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Mai 2014

200 meter sammenhengende skiføre 29. mai

Av Fredrik Gade |

Ved hjelp av ti minutter med spade ble snøstripene ved Oppkuvbekken sammenhengende, og vi var tre vårskiløpere som nøt det fine været med ski på beina. Nå nærmer det seg for alvor sesongslutt i Marka, og mange milslukere har nådd sine mål.

26 Mai 2014

Skiføre 26. mai!

Av Fredrik Gade |

En strålende dag med sol langs Oppkuvbekken. Det var en sammenhengende snøstripe på ca. 350 meter opp den siste bakken på driftsveien opp til Oppkuvvanna. Snøen var fuktig etter natten, og man kunne "se" at snøen smeltet mens man gikk fram og tilbake. Holder dette til juni, mon tro?

18 Mai 2014

Skiføre i Kuvelia 18. mai

Av Odd Marius Rosvold |

Fremdeles bra med snø med utgangspunkt i Kuvelia søndag 18. mai. Fint på ubrøytet skogsbilvei og i terrenget opp mot Oppkuven. Sykkelen var et greit fremkomstmiddel frem til der skiløpingen kunne starte.