Øverst på Gjelleråsen

Toppen av Gjelleråsen er flat, der den ligger 324 meter over havet. Her sto det tidligere et trig.tårn, nå er det kommet en kjentmannspost.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Aug 2014

Nå er det rett før

Av Nina Didriksen |

En flygende anorakk fylt med sjokolade er det faste åpningssignalet for nytt kjentmannshefte. Her plundrer de med knuten, men omsider kunne kjentmannsnestor Kåre Haug (t.v.) og hans gjest, pensjonert sjefsingeniør fra Statens Kartverk, Bjørn Geir Harsson, slippe sjokoladen, postene og turgleden løs.

31 Aug 2014

Kjentmannsmerket 2014-16, Ekeberg: åpningsdag og spenningen stiger

Av Odd Tore Saugerud |

Den store begivenheten på åpningsdagen er når Skiforeningens bluse går i været, avdekker åpningsposten og skyter ut sjokolade til barna og til eldre verdige. På bildet hadde allerede spenststangen ristet lenge, og mange fotografer hadde mistet konsentrasjonen. Så plutselig og raskt røk tauet uten at kameralukkerene rakk å åpne seg. Derfor få eller ingen actionbilder denne gangen, men likevel sjokolade- og klippetrengsel.

31 Aug 2014

Kjentmannsmerket 2014-16, Ekeberg: åpningsdag og taler

Av Odd Tore Saugerud |

Til tross for grått vær og regn om morgenen, ble åpningsdagen for Kjentmannsmerket 2014-16 på Ekeberg godt besøkt. På grunnlag av et oversiktsbilde av forsamlingen kan antallet oppmøtte anslås til mer enn 180. Her lytter forsamlingen til den siste av åpningstalene. Uheldigvis var høyttaleren ute av form, så det var bare de aller nærmeste som hørte det som ble sagt.