Hurdalssjøen fra Kinnavegen

Et par kilometer sør for krysset ved Siridalsvegen er det ei snauhogst som gir fin utsikt over nordre del av Hurdalssjøen. Helt til venstre i bildet ser en bebyggelsen i Prestegardshagan, rett over sykkelen er utløpet av Hurdalselva og badeplassen Åsand.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Sep 2014

Øverst på Gjelleråsen

Av Nina Didriksen |

Toppen av Gjelleråsen er flat, der den ligger 324 meter over havet. Her sto det tidligere et trig.tårn, nå er det kommet en kjentmannspost.

31 Aug 2014

Nå er det rett før

Av Nina Didriksen |

En flygende anorakk fylt med sjokolade er det faste åpningssignalet for nytt kjentmannshefte. Her plundrer de med knuten, men omsider kunne kjentmannsnestor Kåre Haug (t.v.) og hans gjest, pensjonert sjefsingeniør fra Statens Kartverk, Bjørn Geir Harsson, slippe sjokoladen, postene og turgleden løs.

31 Aug 2014

Kjentmannsmerket 2014-16, Ekeberg: åpningsdag og spenningen stiger

Av Odd Tore Saugerud |

Den store begivenheten på åpningsdagen er når Skiforeningens bluse går i været, avdekker åpningsposten og skyter ut sjokolade til barna og til eldre verdige. På bildet hadde allerede spenststangen ristet lenge, og mange fotografer hadde mistet konsentrasjonen. Så plutselig og raskt røk tauet uten at kameralukkerene rakk å åpne seg. Derfor få eller ingen actionbilder denne gangen, men likevel sjokolade- og klippetrengsel.