Orkesterplass over Kveldrostjern

Kveldroshøgda (485 moh.) kneiser over den vesle putten med de gylne myrene. Et populært område for skiløpere som både går fort under Grenaderen og Holmenkollmarsjen, men også for oss andre på langtur gjennom Marka.

Orkesterplass over Kveldrostjern

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Sep 2014

Løypekryss i morgentåke

Av Kjersti von Krogh

Tåken lå tykk som grøt på Kikut i morgentimene i dag, men i 9-tiden ville solen noe annet, og så ble det nok en flott sensommerdag, her ved løypekrysset ved Fyllingen gård.

11 Sep 2014

En mosegrodd gammel dam

Av Kjersti von Krogh

En atthaldsdam måtte til også i Hakkloa da restaureringshøyden steg, og mer moderne damanlegg ble anlagt syd i Hakkloa. I Lukasvika på vannets østside ligger denne utført i stein og tettet med rosentorv, og er som et lite kunstverk til glede for oss som ferdes her.

11 Sep 2014

Fin termikk over Eineåsen

Av Odd Tore Saugerud

Finværet og lavere sol gir sterk solstråling mot Eineåsens sydvegg, oppvarming av luften der og bra oppdrift. Kombinert med et svakt vinddrag fra syd gir dette uimotståelige fristelser for paragliderne. Her holdt de på fra før kl. 16 denne ettermiddagen, og på det meste var syv paraglidere i aksjon samtidig. Stort sett i meget spredt orden, men i nesten ett minutt var de samlet godt nok til å fylle søkeren, og samtidig være synlige i det formatet som Markadatabasen tillater. Kl. 19.58 var det fortsatt én som sirklet over sydveggen, men da tapte han høyde.