Omsvermet på Nesodden

Turens mest omsvermete, og også eldste deltaker, er Kjell Hansen, flankert av de to turlederne Anne Marie Blakstad (t.v.) og Grethe Lill Westerby (t.h.). Vi er på seniortur i Nesoddmarka med DNT Oslo og Omegn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Sep 2014

To spreke damer på Tomåsan

Av Lise Henriksen

På et høydedrag nord i Nesoddmarka ligger naturskjønne Tomåsan, som er et stort myrparti, såkalt mose/måsa. Her mot sør med to spreke damer som har vært på tur før: turleder Anne Marie Blakstad og Sigrid Dehli.

07 Sep 2014

Idyll på To gård

Av Lise Henriksen

To gård i Nesoddmarka er et uvanlig koselig sted, og et populært turmål for store og små. Her er det åpent fra kl. 11 til kl. 15.30 på søndager, med Nesoddens beste vafler! I et deilig turterreng med stier i mange retninger - midt mellom Oslofjorden og Bunnefjorden.

18 Sep 2014

Tømmerhytte på åsryggen mot Skurvehaugen

Av Odd Tore Saugerud

Skurvehaugen er kollen vest for Øvre Vassmyr (Vassputten) syd for Grønland. Langs stien på ryggen fra syd ligger denne ganske store tømmerhytta. Vi har kjent til hytta siden 1970-tallet, men nå begynner den å vise tydelige tegn på forfall. Utsikten gror igjen, og stien følges best med orienteringskart som støtte. Trist, men slik går det mange steder med hytter som ligger uveisomt til.