L-steinen på Danielshøgda

En av de mange L-merkene (grensemerker for eiendommen til familien Leuch på Bogstad) ligger på en liten kolle i østenden av Vidvangshøgda-massivet. L-steinen var kjentmannspost i 1994-96, og dette bildet viser omtrent det samme som bildet i håndboken fra den gang. Varden er like liten og mer mosegrodd, mens bjørka hvor posten sto, har blitt mye større. Nå henger det en geocache der. Skogen rundt har også blitt større og tettere, og man bør treffe nokså rett på for å se varden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Nov 2014

Ved Rognlivann damper det i novembersola

Av Odd Tore Saugerud

Is, rim og vått om hverandre. Men novembersola varmer fortsatt såpass at det både tinte og ble til damp. Trist at en så velholdt båt ser ut til å bli uteligger i vannet den kommende vinteren.

25 Nov 2014

Lav sol over Sørsetra

Av Kjersti von Krogh

Vakker senhøststemning i de fagre liene ved Sørsetra, ikke mye som minner om at det går mot desember om en snau uke! Men solen er lav, og dagene er korte, og solen nådde ikke ned til trivelige Sørsetra i dag.

25 Nov 2014

Like ved Dronningens utsikt

Av Kjersti von Krogh

Dronningens utsikt er et flott utsiktspunkt som ligger nordøst for Kleivstua og med utsikten til Kongen til venstre på bildet. Etter en lang periode med gråvær, regn og tåke, var det i dag en ren nytelse å kunne se utover Tyrifjorden med skogkledde øyer og holmer, og frodig og velstelt kulturlandskap rundt fjorden. I det fjerne ser vi snekledte Vikerfjell, Norefjell og Blefjell. Bildet er tatt litt sør for det opprinnelige utsiktspunktet, altså ikke langt fra Kleivstua.