En slippcontainer på Danielshøgda

I området rundt Sætervann var det mange slipplasser på slutten av krigen. En av containerne har funnet veien opp på Danielshøgda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Nov 2014

L-steinen på Danielshøgda

Av Odd Tore Saugerud |

En av de mange L-merkene (grensemerker for eiendommen til familien Leuch på Bogstad) ligger på en liten kolle i østenden av Vidvangshøgda-massivet. L-steinen var kjentmannspost i 1994-96, og dette bildet viser omtrent det samme som bildet i håndboken fra den gang. Varden er like liten og mer mosegrodd, mens bjørka hvor posten sto, har blitt mye større. Nå henger det en geocache der. Skogen rundt har også blitt større og tettere, og man bør treffe nokså rett på for å se varden.

25 Nov 2014

Ved Rognlivann damper det i novembersola

Av Odd Tore Saugerud

Is, rim og vått om hverandre. Men novembersola varmer fortsatt såpass at det både tinte og ble til damp. Trist at en så velholdt båt ser ut til å bli uteligger i vannet den kommende vinteren.

25 Nov 2014

Lav sol over Sørsetra

Av Kjersti von Krogh

Vakker senhøststemning i de fagre liene ved Sørsetra, ikke mye som minner om at det går mot desember om en snau uke! Men solen er lav, og dagene er korte, og solen nådde ikke ned til trivelige Sørsetra i dag.