Sesongen har startet på Lygna skisenter!

Det er flotte forhold på Lygna skisenter, og enda bedre blir det når produksjon av mer snø nå starter opp. Til helgen er det nye renn, og forhåpentligvis blir det like mange deltakere som i lørdagens renn. Da var 700 med.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Des 2014

Skitur langs Skjennungen

Av Kjersti von Krogh

Første søndag i desember ble en skikkelig nedtur værmessig sett sammenlignet med dagen før, da mange fikk en ordentlig skitur langs skogsbilveier og åpen mark. Søndagen opprant med tykk tåke og skikkelige regnbyger, og ikke mange tok med ski på en rask formiddagstur. Men det gjorde denne karen, som fotografen hørte bak seg ved Skjennungen med skikkelige plask-plask for hvert stavtak. Og da dagens tur var vel overstått, kom sannelig solen frem og ga håp om kuldegrader og muligheter for at issørpa fryser til og gir oss et godt underlag før nye snøfall.

06 Des 2014

Vinteridyll ut fra Sollihøgda

Av Fredrik Gade |

Etter at lysløypa slutter og man kjører ned de første bakkene mot Djupedalen tar det av en sidevei fra den vanlige løypa på Djupdalsveien. Her går den gamle løypa mot Kjaglidalen og Rykkinn. Den er vanligvis upreparert, men i dag var det pakket med rulle i hele veiens lengde til snuplassen ved Kallmyråsen. Dermed ble det fine muligheter for å få seg noen mil i relativt flatt terreng.

06 Des 2014

Lang padlesesong

Av Snorre Veggan |

Det var flere som testet padleårene på Nøklevann lørdag, i påvente av skiføre eller skøyteis.