Mons?

Trøndelag og Nordland er plaget av ekstremværet Mons. Mon tro om vi lengre sørpå også har fått litt føling med Mons. I dag var det 4-5 kuldegrader på Skansebakken og fint føre frem til Storebekkhytta. I stigningene opp mot Søndre Heggelivann ble føret dårligere og dårligere. Hardt, isete, sørpete og steinete om hverandre. Dessverre. Det var nesten ikke til å tro å se Søndre Heggelivann som lå der tilsynlatende nesten isfritt. Fotografen vurderer at det må ha vært 5-6-7 varmegrader ved vannet, dvs. mellom 10 og 15 grader varmere enn på Skansebakken. Håper 2015 byr på mer vinter. Godt nytt år til alle skiløpere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Des 2014

Disen kommer

Av Erik Unneberg

Etter at solen hadde utfoldt seg over Bogstadvannet, begynte disen å sige inn fra vest. Noen skiløpere hadde tatt sjansen på å gå over vannet, men generelt må stor forsiktighet utvises her, da Bogstadvannet kan ha svært tynn is noen steder.

30 Des 2014

Sol over Åklungen

Av Tom Ingebrigtsen

Selv om det er en del grus i løypene og ganske skrapa for snø i utforkjøringene, er det fullt mulig å gå på ski fra Sognsvann. Men husk at det er lite snø å falle på! Oppe på Store Åklungen kunne man til og med nyte sola i dag.

30 Des 2014

Vidt utsyn fra Bloms utsikt

Av Torgeir Stenstad

Grantrærne er på god vei til å skjule utsikten her øst for Spålsveien, men ennå ser vi godt både mot Spålen og Katnosa i det fjerne.