Solnedgang før åpningsfest

Tirsdagens solnedgang var vakker over Slagene nær Frognerseteren. Noen hadde valgt ut dette som uteliggested i anledning åpningen av "Friluftslivets år 2015". Til venstre skimtes Vettakollen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Jan 2015

På Gråseterveien i ferske spor

Av Erik Unneberg

Det var mange rutinerte skiløpere å se på Gråseterveien i dag. Kaldt ut fra Skansebakken, 14 minus, men høyere opp var temperaturen flere grader høyere. Og sporene var nykjørte. Bildet er tatt fra løypekrysset ved den øvre Fjølhytta.

13 Jan 2015

Klar for vinter'n!

Av Kjersti von Krogh |

Nå er alt på stell, og vi krysser fingrene for at det varer! Storebekkbua er på plass, og preparering av løyper etter helgens store snøfall foregår for fullt. Denne blide karen på Skiforeningens scooter hadde vært ute og stelt med løypa fra Fossum over Vidvangen til Storebekkhytta, og hans løfte var: "Et snøfall til nå, så blir det fint!"

13 Jan 2015

Ikke helt i vinterdvale ennu

Av Kjersti von Krogh

Midtveis i januar er det fortsatt liv i Heggelielva på sin vei fra dammen i Søndre Heggelivann og ned langs Gråseterveien mot Gryta og Slora. Endelig har vi fått en flott skiløype oppover i Sørkedalen mot Løvlia, og i morgentimene i dag kunne skiløperne nyte et vakkert farvespill med knallblå himmel over snøkledte graner.