Terrengløype eller vei til Trehørningen?

Her midt mellom Helgeren dam og Gørjahytta kan du velge om du vil fortsette på den brede, maskinpreparerte veien eller ta terrengløypa som krysser Gørjefløyta og går vest for Fuglemyrhøgda mot Plaga og Trehørningen. Løypa prepareres jevnlig med scooter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2015

Kikutvidda

Av Nina Didriksen

Etter å ha gått "linjeløypa" langs Bjørnsjøhelvete venter den store, flate Bjørnsjøen, som i dag så ut som den reneste vidda. Sol, blå himmel og snø på trærne samt noen kuldegrader gjorde dette til en flott vinteropplevelse.

04 Feb 2015

Kald, klar kveld

Av Erik Unneberg

Klarvær og litt trekk i luften (se vimpelen!) gjorde fotograferingen til en ganske kald opplevelse ved Frognerseteren i kveld. Bildet av Sporten er tatt fra lysløypa. Dette bygget ble oppført i 1896 som et tilbud til sportsfolket, etter at man opplevde at Frognerseteren tiltrakk seg en mindre sportslig, men noe mer snobbete, del av Kristianias innbyggere. Det var kommunen som var byggherre til det som offisielt het "Frognerseteren Sportshall".

04 Feb 2015

Lysene har kommet på

Av Erik Unneberg

Med minus syv, klarvær og fullmåne holdt det seg lyst lenge i dag, men da klokken nærmet seg fem i ettermiddag, var det greit at lysene var kommet på i lysløypesystemet ved Frognerseteren.