Stakkars Oslo

Bymyndighetene advarte om sterkt forurenset luft i Oslo torsdag og fredag, og det var synlig fra frognersetertraktene. Med mildvær i høyden og kulde nede i byen skapes inversjon, eller det berømte "lokket" over bysentrum. Skiføret var upåklagelig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2015

Fine løyper ved Lilloseter

Av Tom Ingebrigtsen

Rett nord for kafeen på Lilloseter, passerer løypa en låve og litt av det gamle seterlandskapet på stedet. Mange tok turen opp til Lilloseter, og videre innover til Sinober, på denne kalde og vakre torsdagen.

04 Feb 2015

Fullmåneturen med Markatjenesten startet ved Årnes

Av Jørgen Fog |

Fullmåneturen med Markatjenesten startet ved Årnes. Da var det ennå litt lys. Turen gikk til Abborvann, over Triungsvann, til Hvitsteinvannene og tilbake i strålende måneskinn. Bitende kaldt, men en riktig fin tur! Neste fullmånetur er torsdag 5. mars 2015.

02 Feb 2015

Tryvannsgrana er død

Av Nina Didriksen |

Det kjente landemerket ved Store Tryvann, den 40 meter høye Tryvannsgrana, har tørket inn, melder NRK Østlandssendingen. Ifølge Bymiljøetaten kommer treet likevel til å bli stående i mange tiår hvis det ikke råtner. Treet er over 200 år gammelt, og var et av få som ble stående igjen etter en høststorm i 1930. Både Tryvannstua og en tidlig utgave av Tryvannstårnet ble bygget av vindfall fra denne stormen.